Trekhaken

 

Trekhaak nodig?

Zoek niet verder, bij ons ben je aan het juiste adres. Op basis van de kenteken, van je auto selecteren wij de beschikbare trekhaken. We monteren uitsluitend trekhaken van topmerken.

 

Welke trekhaak heb je nodig?

Er zijn 2 soorten trekhaken. Je kunt kiezen voor een vaste (permanente) trekhaak of een afneembare trekhaak. Voor sommige type auto's zijn niet alle trekhaaksoorten geschikt. We selecteren alleen de geschikte trekhaken voor jouw auto.

Naast de keuze voor een vaste of afneembare trekhaak heb je ook de keuze uit een 7-polige of 13-polige kabelset. Een 7-polige set geeft alleen basisverlichting voor bijvoorbeeld fietsendragers of een relatief oudere type aanhanger. Op een 13-polige set is er ruimte voor een achteruitrijlicht en 2 voedingsdraden met bijbehorende massa-aansluitingen. De constante voedingsdraad wordt bij caravans gebruikt voor de binnenverlichting en/of koelkast.

 

Let op: sommige fietsendragers (vaak voor e-bikes) hebben een elektrisch liftsysteem. Hiervoor is een 13-polige stekker noodzakelijk!

 

Vervoeren van E-bikes

Gebruik je de trekhaak voor het vervoeren van elektrische fietsen? Controleer dan voor aanschaf van de trekhaak of de maximaal toegestane kogeldruk van je auto toereikend is. Uiteraard adviseren wij je graag.

 

Prijs

Ben je benieuwd naar de prijs van een trekhaak voor jouw auto? Wij werken met vooraf vastgestelde prijzen. Via de website trekhaken.nl kun je op kenteken naar de voor jouw auto geschikte trekhaken zoeken. De prijs zoals op de website trekhaken.nl wordt getoond, is onze prijs!

 

Uiteraard adviseren wij je graag, hiervoor kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 0599-332255 en informeer naar de mogelijkheden.