Storingsdiagnose | Wij lossen het probleem op

Brandt er een lampje of code op het dashboard, dan is een professionele storingsdiagnose sterk aan te raden.

 

Storingsdiagnoses bij alle gangbare typen van alle automerken.

 

Hebt u wel eens een storingsmelding meegemaakt? Onderweg in uw auto licht er bijvoorbeeld opeens een rood lampje op of er verschijnt een code op het dashboarddisplay. Anders dan bij de klassieke meldingen, zoals oliepeil of motortemperatuur, ziet u als bestuurder niet direct wat er aan de hand is.

 

In moderne auto’s zit een grote hoeveelheid aan elektronica in de vorm van sensoren. Veel van die sensoren zijn gevoelig voor storingen. Het elektronisch geheugen van de auto registreert deze storingen om zo defecten te voorkomen.

 

Negeer deze noodsignalen niet en rij met een storingsmelding zeker niet door. Als u er te lang mee blijft doorrijden, loopt u het risico op schade aan belangrijke onderdelen van de auto en dus op hoge reparatiekosten.

 

Ga in zo’n geval liever meteen langs bij Autotechniek Niemeijer in Onstwedde voor een storingsdiagnose. Wij beschikken over de nodige software en kennis van zaken om voor alle gangbare automerken en typen motoren een diagnose uit te voeren. Door het uitlezen van de storing komen we achter de oorzaak. Daarover kunnen we u informeren en een eventuele noodzakelijke reparatie voorstellen. Uiteraard krijgt u daar meteen een schatting van de kosten bij.

 

Mocht er achteraf toch niets aan de hand zijn, dan bent u evengoed geïnformeerd, begrijpt u uw voertuig beter, en kunt u veilig uw weg vervolgen. Speel op zeker en kom langs bij Autotechniek Niemeijer voor een storingsdiagnose.