Onderhoud aan uw auto

 

Elke machine heeft onderhoud nodig, ook uw auto. Daarom is regulier onderhoud in de vorm van een grote of kleine beurt zo belangrijk. De apk is essentieel voor uw auto, maar wel slechts een momentopname. Als u uw auto regelmatig bij ons langskomt voor een grote of een kleine beurt, verkleint u de kans op pech onderweg én op ongelukken. Aan een auto in topconditie worden defecten bovendien eerder herkend. Als ze dan tijdig kunnen worden verholpen, spaart u onnodig dure reparaties op een later moment uit.

 

Goede momenten voor zulke periodieke controles zijn voorafgaand aan de vakanties.

Uw auto rijdt elk jaar in de zomervakantie en heen en terug van de wintersport de grootste afstanden aan één stuk. Die afstanden wilt u met een gerust gevoel afleggen. Pech onderweg is bovendien het laatste waar u in uw vakantie op zit te wachten.

 

Daarnaast hebt u in de zomer met hitte en pollen te maken? Doet uw airco het nog goed? Is uw pollenfilter schoon? Wij kunnen voor uw auto een aircoservice uitvoeren. Hiermee is de airco van uw auto weer op orde. In de winter kunnen extreme kou en gladde wegen u voor uitdagingen stellen. Dan het is zaak dat uw auto altijd start en van de goede banden is voorzien. Bereid uw auto dus voor op elk seizoen en elke vakantie en maak vandaag nog een afspraak met Autotechniek Niemeijer in Onstwedde en omgeving van Vlagtwedde. Wij staan voor u klaar!

 

Voor meer informatie over onderhoud van uw auto door, Autotechniek Niemeijer in Onstwedde en omgeving van Vlagtwedde kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0599-332255 of stuur een mail naar info@autotechniekniemeijer.nl