Diagnose (uitlezen auto)

Een auto zit tegenwoordig vol met elektronica. Een belangrijk deel wordt gevormd door het elektrische geheugen, dat storingen automatisch registreert. Als u een lampje ziet branden op het dashboard en of klinken er waarschuwinggeluiden, dan is de bijbehorende storing opgeslagen in het geheugen.

 

Kom dan vooral snel langs bij Autotechniek Niemeijer in Onstwedde en omgeving van Vlagtwedde, want doorrijden is bij sommige storingen niet verstandig. We beschikken over geavanceerde diagnoseapparatuur waarmee we het geheugen van uw auto kunnen uitlezen. Onze medewerkers kunnen doormiddel van actuele autotechniek vakkundig uw auto uitlezen. Hierdoor kunnen we snel een diagnose stellen en zien waar de fout zit en wat er moet gebeuren.

 

Voor het uitlezen van  uw auto kunt u lang niet bij elke autogarage terecht, maar bij Autotechniek Niemeijer in Onstwedde en omgeving van Vlagtwedde wel! Zo kunt u weer snel en veilig de weg op. 

 

Voor meer informatie over het uitlezen van uw auto, door Autotechniek Niemeijer in Onstwedde en omgeving van Vlagtwedde kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0599-332255 of stuur een mail naar info@autotechniekniemeijer.nl