Autobanden Onstwedde | Gegarandeerd een goede service

Voor een goed advies en vakkundige service in autobanden.

 

Uw adres voor autobanden in Onstwedde en omstreken.

 

Verliest een band plotseling spanning of ziet u een beschadiging? Neem dan niet de risico´s van verder rijden en ga zo snel mogelijk naar de vakman. Ook een verkeerd gekozen of gemonteerde band gaat ten koste van uw rijcomfort en veiligheid.

 

De juiste banden zijn cruciaal voor een veilige wegligging, en dan vooral wanneer het er echt op aankomt: bij gladheid, op een slecht wegdek, bij hevige regenval of bij een noodstop. Het is essentieel dat de band contact met de weg houdt, zodat u veilig kunt bijsturen of afremmen. Controleer uw banden dus regelmatig.

 

Bandenservice bij Autotechniek Niemeijer

 

Autotechniek Niemeijer in Onstwedde kan uw banden controleren en zo nodig advies geven over het eventueel wisselen van de banden. Tijdens de bandenwissel schenken wij meteen aandacht aan het remsysteem. Ook de wissel van seizoenbanden kunnen wij voor u uitvoeren. Winterbanden geven met hun speciale profiel extra grip onder moeilijke omstandigheden. Ze zorgen bij winterse omstandigheden voor meer stabiliteit op de weg.

 

Bij het vakkundig inspecteren en verwisselen van de banden van uw auto maken we gebruik van Bosch-apparatuur en -onderdelen. Verder zijn wij dealer van de Zweedse Gislaved-banden, het huismerk van Volvo. Ook de andere autobanden die wij in onze garage in Onstwedde aanbieden, hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Vraag gerust om meer informatie of kom een keertje langs bij onze garage in Onstwedde!