Auto-onderhoud |Vakkundig en snel

Voor onderhoud aan alle merken auto’s en busjes.

 

Autotechniek Niemeijer verzorgt uw auto-onderhoud.

 

Zoals de apk een momentopname is, zo garandeert de onderhoudsbeurt de conditie van uw auto op middellange termijn. Denkt u dat het wel losloopt, zolang u maar bewust en voorzichtig autorijdt? Neem geen risico en laat ons de reparaties en het auto-onderhoud uitvoeren.

 

Autotechniek Niemeijer in Onstwedde voert de onderhoudsbeurten uit volgens de serviceschema’s van het merk en type. Daarbij kennen wij geen beperkingen: wij werken met alle gangbare merken personenauto’s en ook busjes tot 3500 kg. U kunt dus altijd met uw personenauto of bestelbus bij ons terecht. Hierbij hebben wij een lichte voorkeur voor de VAG-merken Volkswagen en Audi.

 

Wij staan garant voor een deskundige uitvoering van onderhoud en reparaties aan zowel nieuwe als gebruikte auto´s. Daarbij staat ons garagebedrijf onder het Bovag-keurmerk en gebruiken wij bij het vervangen alleen Bosch-onderdelen. Onze getrainde vakmensen verrichten hun diensten met goede kennis van zaken. Zo helpen we u snel en veilig weer op weg.

 

Het juiste adres voor uw auto-onderhoud.

 

Wilt u gebruikmaken van onze vakkundige service voor auto-onderhoud en reparaties? Maak dan telefonisch de afspraak voor de volgende beurt bij Autotechniek Niemeijer.