Auto aircoservice | Meer comfort en fris achter het stuur.

Voor een goed werkende airco in uw auto.

 

Kies voor aangenaam comfort dankzij onze auto-aircoservice.

 

Koelt uw airco niet meer zo goed als u gewend was? Of hebt u last van vervelende luchtjes? Dan is het mogelijk tijd om onze auto-aircoservice in te schakelen.

 

Een goed werkende airco biedt grote voordelen: in de zomer hebt u een koele auto, u kunt voorkomen dat de ruiten beslaan en de airco houdt de lucht in uw auto fris en aangenaam.

 

Onze service

 

De auto-aircoservice bij Autotechniek Niemeijer bestaat uit temperatuurcontrole, het zo nodig aanvullen van vloeistof en het reinigen van de airco. Het opnieuw vullen van de airco dient geregeld plaats te vinden welke verschilt per type. De aircoreiniging kan het beste jaarlijks plaatsvinden.

 

Goede werking van de interieurfilters hangt hier direct mee samen. De filters houden schadelijk stof en vreemde geurtjes tegen. Expliciet werken wij met Bosch-interieurfilters. Deze verminderen vuilafzetting op de ventilator en verwarming. Ook het interieur blijft schoner, met name het dashboard en de voorruit.

 

Is uw auto toe aan een aircoservice? Maak dan meteen een afspraak bij Autotechniek Niemeijer en laat u deze zorg uit handen nemen door onze vakmensen!