Aircoservice

Voor een optimale luchtkwaliteit.

Een goed werkende airco in uw auto voorkomt het beslaan van uw voorruit en zorgt in de zomer voor een koele auto. Op deze manier kunt u in alle omstandigheden ontspannen en veilig blijven rijden. De interieurfilters houden schadelijke stoffen zoals pollen, roet, stofdeeltjes en onaangename geurtjes tegen, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft.

 

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Laat daarom onze specialisten regelmatig uw airco controleren. Tijdens de aircoservice kijken we naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt. De voordelen van onze aircoservice:

  • Bij Autotechniek Niemeijer werken we met Bosch-apparatuur, waarmee wij de airco controleren.
  • Wij testen zo of uw aircosysteem naar behoren functioneert.
  • Een schoon interieurfilter zorgt voor gegarandeerd schone en zuivere lucht in uw auto.
  • Een interieurfilter van Bosch zorgt voor minder vuilafzetting op de ventilator, de verwarming, het dashboard en de voorruit.

Laat met regelmaat uw airco en interieurfilter nakijken!

Wij helpen u graag, met het up to date houden van de airco van uw auto!

 

Voor meer informatie over aircoservice door Autotechniek Niemeijer in Onstwedde en omgeving van Vlagtwedde kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0599-332255 of stuur een mail naar info@autotechniekniemeijer.nl