Over ons

Welkom bij Autotechniek Niemeijer! Wij zijn een kleinschalige dorpsgarage met drie ervaren werkplaatsmonteurs. U kunt bij ons altijd rekenen op een persoonlijke benadering. Wij kennen onze klanten en vinden uw wensen erg belangrijk. Wij helpen u graag verder met al uw onderhoud en reparaties aan uw auto. Wij zijn een merkonafhankelijk garagebedrijf, u kunt met elke auto bij ons terecht. 

Wij zijn aangesloten bij het Autocrew concept en zijn hierdoor altijd op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen. AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Alle automerken zijn welkom en u kunt bij ons terecht voor APK-keuringen, regulier onderhoud, reparatie, banden, diagnose, aircoservice, aircoreiniging en ook voor serviceproducten zoals pechhulp. Onze monteurs krijgen regelmatig training waardoor we ook in staat zijn om de nieuwste auto's te onderhouden en repareren.

Heeft u ook behoefte aan dat stukje persoonlijk contact wanneer u een garagebedrijf binnen stapt? Kom gerust eens langs of maak direct een afspraak via 0599-332255. 

Graag tot ziens!